Een kraamfeest: een feestelijke,

blijvende herinnering voor u en uw gasten!

Kraamfeestjes.nl

Kraamfeestjes.nl organiseert graag het kraamfeestje van uw pasgeboren zoon of dochter. Uiteraard stemmen wij het geheel af op uw persoonlijke wensen. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk, voor en na het kraamfeest, uit handen zodat u van de nodige rust geniet.

Organiseert u liever uw eigen kraamfeestje voor uw pasgeboren zoon of dochter? Geen probleem, daarom biedt kraamfeestjes.nl u de mogelijkheid om met behulp van onze ‘kraamfeestbox’ uw eigen kraamfeestje te organiseren. Kijk bij kraamfeestbox voor de inhoud van onze kraamfeestbox en prijs.

Kraamfeestjes.nl heeft de 10 grootste voordelen voor u als kersverse vader en moeder vast op een rijtje gezet onder “10 voordelen”.

KraamfeestOp basis van plezier en ervaring hebben we voor u een prachtig pakket samengesteld waarbij kraamfeestjes.nl ook aan de jongere bezoekers van uw kraamfeestje denkt. Het opzetten van kinderhoekje en het nodige snoepgoed behoren tot de mogelijkheden: GRATIS! Kijk onder “prijzen” voor een specificatie van ons kraamfeest pakket.

Kraamfeestjes.nl organiseert ook babyshowers! Een leuke verrassing voor de aanstaande moeder. 

      iets anders te vieren? www.verjaardag-service.nl  en geniet van uw feest!

 

 

 

 

 

 

sitemap