Babyshower spellen

Een zwangerschap is altijd spannend, of het nu uzelf of een zus/vriendin betreft. Er is een nieuw wereldburgertje op komst en dat mag gevierd worden. Een babyshower is dan dé manier om deze geweldige gebeurtenis te vieren.
Een gezellige middag vol leuke babyshower spellen. Samen met vriendinnen en kennissen kunt u tips uitwisselen, mooie herinneringen ophalen en op een leuke manier vertrouwd raken met het komende ouderschap. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om de aanstaande moeder met dit kraamfeest te verrassen!

Voorbeelden van leuke babyshower spellen

Een babyshower bestaat niet alleen uit heerlijke hapjes, drankjes en gezellig kletsen. Het is de bedoeling dat de aanstaande moeder in het zonnetje wordt gezet. Daarom neemt iedere gast een cadeautje mee, die vervolgens door middel van leuke babyshower spellen aan de aanstaande moeder gegeven wordt.

Iedereen vult natuurlijk haar babyshower op haar eigen manier in. Voorbeelden van babyshower spellen zijn: een luiertaart maken, het babyvoedingspel, raad de buikomvang, babyfoto memory, luier omdoen race, baby pictonary en babybox inhoud raden. U heeft zelf vast ook nog leuke ideeën. Kraamfeestjes.nl helpt u graag.

Hulp nodig? Kraamfeestjes.nl helpt!

Lijkt u het wat; een onvergetelijke dag vol leuke babyshower spellen? Wat de wensen van u of de aanstaande moeder ook zijn, kraamfeestjes.nl helpt u graag met het organiseren van de perfecte babyshower. We verzorgen alles inclusief de hapjes, drankjes en een versierde locatie naar keuze. Kortom; een dag om nooit meer te vergeten!sitemap