Kraamcadeau kopen


Help… ik ben uitgenodigd voor een kraamfeest!

Het is voor kraamfeest gasten vaak moeilijk om leuke en originele kraamcadeaus te bedenken voor de kersverse ouders. Daarom is Kraamfeestjes.nl een samenwerking aangegaan met een webshop welke originele en hippe cadeaus aanbieden.

De ouders kunnen zelf aangeven welke kraamcadeaus ze graag willen ontvangen van hun kraamfeest gasten. De gasten kunnen de leuke kraamfeest geschenken gemakkelijk bestellen en Kraamfeestjes.nl regelt de rest!
Kraamfeestjes.nl zorgt ervoor dat de cadeaus vooraf aan het kraamfeest klaar liggen voor de gasten welke deze besteld hebben. Kraamfeest gasten zijn hiermee verzekerd van een leuk en origineel cadeau wat de ouders graag willen hebben! Daarnaast bespaard het hen tijd en verzendkosten!

Dus voor de leukste kraamcadeaus kunnen kraamfeest gasten naar
www.detwinkeltjes.nl.en www.LaPaola.nl.

Kraamcadeau bestellen

Het kraamfeest cadeau voor de kersverse ouders kun je gemakkelijk uitkiezen en bestellen.

1. Ga naar www.LaPaola.nl of www.detwinkeltjes.nl.
2. Kies het gewenste cadeau
3. “Doe in mijn winkelwagen”
4. “Naar de kassa” en voer benodigde gegevens in
5. Je kiest  voor “afhalen winkel”
6. Geef bij “Speciale instructies of opmerkingen voor deze bestelling” aan dat het een kraamcadeau betreft voor het kraamfeest van …[naam baby]
7. Ga verder met afrekenen

Kraamfeestjes.nl zorgt ervoor dat je kraamcadeau klaar ligt bij het kraamfeest zodat je de kersverse ouders deze kunt overhandigen.sitemap