Het team van kraamfeestjes maakt samen met u een organisatielijst waarin u al uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken. Om een u een globaal idee te geven omschrijven wij graag wat we gaan doen.

We komen een ruime tijd voor de gasten arriveren uw huis of locatie helemaal in stijl aankleden, middels katoenen babyslingers, ballonnen en feestelijke aankleding. We zetten een garderobe rek neer voor de jassen van de gasten, zorgen voor kopjes, glazen en servieswerk. We zetten alle lekkere dingen die u aangegeven heeft te willen bestellen op gezellige schalen neer.

We zetten koffie en thee, leggen een boek neer waar de gasten iets voor de kleine in kunnen schrijven, en we maken een kinderhoek waar de kinderen naar hartenlust kunnen knutselen met playmais, waar ze hele mooie tekeningen kunnen maken, of even lekker televisie kunnen kijken. Ook plaatsen we een springkussen voor alleen peuters tot 4 jaar.  

Als het kraamfeest gaat beginnen zorgt uw gastvrouw of gastheer voor het openen van de deur en voorziet al uw gasten van koffie of thee. Zij zorgen ervoor dat u rustig van uw eigen feestje kunt genieten, want het is al druk genoeg. Drankjes, zoutjes of juist wat luxer alles is mogelijk. Als u nog wat meer toeters en bellen zou wensen kunt u ook een kijkje nemen op onze cateringsite www.verjaardag-service.nl.

Als het kraamfeestje afgelopen is en we iedereen gevraagd hebben iets leuks in het kraamboek achter te laten, gaat de gastvrouw of gastheer de afwas inladen die nemen we voor u mee, en stofzuigen we uw locatie, zodat u daarna even rustig kunt bijkomen. 

we willen graag dat u geniet van uw kraamfeest, door alles uit handen te nemen kunt u genieten, daar staan wij voor!

Team kraamfeestjes

sitemap